COVID-19 UPDATE Klik hier voor meer informatie over events op 1,5 meter bij PTA

NVIDIA GPU Technology Conference

Voor een van de grootste spelers op het gebied van computerhardware sloegen 5 locaties de handen in 1 voor GPU Technology Conference. Deze succesvolle samenwerking tussen Passenger Terminal Amsterdam, Movenpick Amsterdam City Center, Muziekgebouw aan het IJ, Bimhuis en Ocean Diva zorgde voor een waar NVIDIA dorp op de Piet Heinkade. Het event, dat in […]

NVIDIA GPU Technology Conference

Voor een van de grootste spelers op het gebied van computerhardware sloegen 5 locaties de handen in 1 voor GPU Technology Conference. Deze succesvolle samenwerking tussen Passenger Terminal Amsterdam, Movenpick Amsterdam City Center, Muziekgebouw aan het IJ, Bimhuis en Ocean Diva zorgde voor een waar NVIDIA dorp op de Piet Heinkade. Het event, dat in teken stond van: deep learning, virtual reality en self-driving cars trok 5.000 bezoekers. Met als hoogtepunt een keynote van de CEO in het Muziekgebouw aan het IJ. Passenger Terminal Amsterdam verzorgde de beursvloer en met de Ocean Diva aan de gangway een unieke break out sessie.

“I highly enjoyed working with PTA Amsterdam. We had a fantastic collaboration and they supported and helped me planned our event for around one year. It was a great team effort and I am truly happy that we put our trust in your hands. Was a great experience!
Nikoleta Notova , Nvidia”

Ook uw event aan het IJ?

Bel ons op

020 509 10 00

voor een vrijblijvende

kennismaking